Search Advertising

Οι Search Advertising διαφημίσεις στοχεύουν σε χρήστες που αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω της μηχανής αναζήτησης google. Στόχος των διαφημίσεων είναι να προσελκύσουν όσο μεγαλύτερο και στοχευμένο κοινό να κάνει κλικ και να αρχίσει να περιηγείται στην ιστοσελίδα.

Στην Ελλάδα σχεδόν το 100% των χρηστών καθημερινά κάνει 3 τύπων αναζητήσεις

Tο εργαλείο google adwords «εφαρμόζει» κατάλληλα και με τους 3 τύπους διαφημίσεων, καθώς άμεσα και αποτελεσματικά η επιχείρηση σας μπορεί να προβληθεί στην μηχανή αναζήτησης πάνω ή κάτω από τα οργανικά αποτελέσματα

Το search Advertising μπορεί άμεσα να φέρει τηλέφωνα σε μια επιχείρηση και πωλήσεις σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αρκεί να γίνουν τα σωστά βήματα, καθώς η διαφήμιση ολοένα και ακριβαίνει.

Μερικές λάθος κινήσεις μπορούν να ζημιώσουν την επιχείρηση καθώς θα ξοδέψετε πολλά χρήματα χωρίς αποτέλεσμα, με σκοπό να απογοητευτείτε από το συγκεκριμένο εργαλείο το οποίο έχει Ασύλληπτες Δυνατότητες.
Ο στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε κατάλληλα των προϋπολογισμό σας  και να επιτύχουμε Περισσότερα στοχευμένα clicks άρα περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Ερευνητική διαδικασία
SEARCH advertising

Τα βήματα που ακολουθούμε για μια επιτυχημένη Search Καμπάνια!

 

Σκιαγράφηση της Αγοράς – Market Analysis (Market Αnalysis)

Χάραξη Στρατηγικής– Business Strategy

Βελτιστοποίηση – Παρακολούθηση

Στήσιμο Καμπάνιας & Διαφημίσεων

Διεξαγωγή Στατιστικών – Reporting