Λίγα λόγια Για Εμάς

ThinkΤank….μια “Δεξαμενή Σκέψης” που συνεχώς παράγει ιδέες με σκοπό να βοηθήσει τις Επιχειρήσεις να εξελιχθούν στον ραγδαία  αναπτυσσόμενο κλάδο του διαδικτύου.

Η ΤhinkΤank έχει ως βασικό στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τα εργαλεία του digital marketing στην καθημερινότητα τους με άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας της κάθε επιχείρησης.

 

 

Γιατί Internet Marketing;

Το Internet Marketing προέκυψε από πάθος και όχι μόνο από εργασιακή ανάγκη, με άμεσα & επιτυχημένα αποτελέσματα κατά την διάρκεια των τελευταίων 6 χρόνων στον χώρο του digital marketing. Το internet εξελίσσεται συνεχώς, ενώ ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις εισέρχονται στο θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις να αυξάνονται συνεχώς.

Η ThinkTank, προσφέρει υπηρεσίες Internet Marketing καθώς και «μοναδικά» σε σχεδιασμό έργα κατασκευής ιστοσελίδων.

Μέθοδος προσωπικής εργασίας

Ο τρόπος που εργαζόμαστε είναι ποιοτικός και όχι ποσοτικός, καθώς αφιερώνουμε πολύ χρόνο σε κάθε έργο και σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, με άμεση συνέπεια την εξυπηρέτηση συγκεκριμένου αριθμού πελατών προσφέροντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Από την έναρξη της εταιρείας δίνουμε έμφαση στις προσωπικές σχέσεις με τον πελάτη και αυτό αντικατοπτρίζεται από το πρώτο ραντεβού

Τηρούμε πάντα τις βασικές αρχές του μάρκετινγκ “1 ευχαριστημένος πελάτης μπορεί να φέρει άλλους 3” και εμείς αυτό το έχουμε εφαρμόσει στην πράξη

 

 

 

 

 

Οι Βασικές Παρεχόμενες Υπηρεσίες επιγραμματικά είναι:

  • Μελέτη και έρευνα keywords
  • Προώθηση ιστοσελίδων στα οργανικά αποτελέσματα S.E.O.
  • Προώθηση ιστοσελίδων με Google AdWords (search, display, re-marketing, gmail)
  • Διαφημίσεις σε Social Media πλατφόρμες (Facebook ads, Instagram ads, Linkedin ads)
  • Custom κατασκευές ιστοσελίδων

Οι Υπηρεσίες που προσφέρουμε δίνουν πραγματικά όφελος σε κάθε επιχείρηση καθώς τα αποτελέσματα είναι Μετρήσιμα και Ορατά.