Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Η Προώθηση ιστοσελίδων στα οργανικά αποτελέσματα έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια με το ακρωνύμιο SEO (Search Engine Optimization).

Κάνοντας λόγο για το SEO αναφερόμαστε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που εκπονούν οι Web Marketers για να ανέλθει μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης, δηλαδή στα 10 πρώτα αποτελέσματα.

Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO

Η Προώθηση ιστοσελίδων στα οργανικά αποτελέσματα έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια με το ακρωνύμιο SEO (Search Engine Optimization). Κάνοντας λόγο για το SEO αναφερόμαστε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που εκπονούν οι Web Marketers για να ανέλθει μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης, δηλαδή στα 10 πρώτα αποτελέσματα.

SEO = > Αύξηση Επισκεψιμότητας + Αύξηση Πωλήσεων 

Τα οργανικά ή δωρεάν αποτελέσματα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο διαδίκτυο καθώς η πλειοψηφία των χρηστών επιλέγουν σελίδες που προέρχονται από τα οργανικά και όχι τα πληρωμένα αποτελέσματα. Τα οργανικά αποτελέσματα αποπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και κατ’ επέκταση την σίγουρη επιλογή των χρηστών.

SEO NOT VERSUS ADWORDS (SEO Δεν ανταγωνίζεται το Adwords)

Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλά άρθρα που συγκρίνουν τις δυο αυτές μεθόδους προώθησης και η κάθε πλευρά υποστηρίζει την μέθοδο που χρησιμοποιεί, πατώντας στα τρωτά σημεία της άλλης μεθόδου. Εμείς προτείνουμε κάτι διαφορετικό. Το S.E.O. είναι τομέας του Internet Marketing και πρέπει να λειτουργεί συνδυαστικά με τις υπολοίπους μεθόδους.

SEO + Adwords = Εκτόξευση της Επιχείρησής σας

Το SEO και το Adwords αλληλοσυνδέονται και βοηθούν στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας
καθώς επιφέρουν
Ραγδαία Αύξηση επισκεψιμότητας
Αύξηση του Brand Awareness
Αύξηση των πωλήσεων
Στοχευμένο κοινό

SEO – Μεθοδολογία

Για τον Web Marketer, το SEO δεν είναι η βελτιστοποίηση του κώδικα της σελίδας, η διασπορά των λέξεων κλειδιών μέσα στο κείμενο ή μερικοί εισερχόμενοι σύνδεσμοι (inbound links).
Το SEO διαμορφώνεται μέσω μιας στρατηγικής καθώς αναλύουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ιστοσελίδας σας και σκιαγραφούμε πλήρως την διαδικτυακή εικόνα της επιχείρησης σας. Το SEO από μόνο του θα βοηθήσει αλλά σε συνδυασμό με την συμβουλευτική καθοδήγηση της ομάδας μας καθώς και τις online προωθητικές ενέργειες το επιθυμητό αποτέλεσμα θα εκτοξευθεί!

 

Τα βήματα που ακολουθούμε για μια επιτυχημένη Καμπάνια SEO

Σκιαγράφηση της Αγοράς  Χάραξη Στρατηγικής  Βελτιστοποίηση & Αλλαγές  On-Site SEO Στρατηγική  Off -Site SEO Ανάλυση & Στατιστικά  
Ανάλυση της Αγοράς σας Εύρεση κατάλληλων και στοχευμένων Keywords Βελτιώσεις όλων των σελίδων σε κώδικα, τίτλους, περιγραφές Τεχνικές Content Marketing Στατιστικά στοιχεία
Ανάλυση της σελίδας σας Επιλογή των Keywords Ανάλυση του περιεχομένου, προτάσεις για content Marketing Ανεύρεση αξιόπιστων σελίδων στην αγορά σας Μηναία έκθεση – Report
Ανάλυση του Ανταγωνισμού σας Προσδιορισμός των online στόχων της Επιχείρησης Social Media + SEO Δημιουργία Εισερχόμενων συνδέσμων Διεξαγωγή συμπερασμάτων

 

  • Θέλετε να βρίσκεστε μέσα στην δεκάδα του google.gr;
  • Θέλετε Αύξηση της επισκεψιμότητας;
  • Θέλετε Στοχευμένο κοινό;
  • Έχετε απορίες;
  • Χρειάζεστε SEO για την σελίδα σας;